Reklámháló nyomtatás

Reklámháló nyomtatás2023-04-25T11:51:40+00:00

Az építési reklámháló a közterületen használatos ambient reklámhordozók leglátványosabb eleme. Jellemző tulajdonsága, hogy az épület homlokzatát borítva az épületből a kilátás biztosított azomban közterületről tekintve a kreatív tartalma jól látható és takarja a felújítási munkálatokat vagy a nem kívánatos felületet. Mérete ellenére a súlya könnyű, szélsőséges dőjárásnak ellenáll.

 

2.400 Ft / nm + Áfától

Reklámháló Referenciák

Az alábbi linkeken számos reklámháló kihelyezés referencia videói találhatók. A reklámhálók legtöbbszőr az épület homlokzati felújítását szolgáló állványzatra kerűlnek kifeszítésre. Ez nagy figyelmet és alpintechnikát igénylő feladat. Az olykor 400 négyzetméteres reklámháló súlya és mérete folytán rendkívül nehéz hibátlanul kifeszíteni.

A kreatív nyomtatásban

Ekkora méretű nyomtatott grafikus anyag tervezése és felhasználása körültekintő előkészületeket igényel. A grafikus anyag gyártásra történő leadása legalább 16 dpi ( pixel / inch ) felbontásban és 1:1 mératarányban szükséges.
File formátumok : Tif, Eps, Pdf.

Amint az az alábbi példán is látszik a valóságban a megtervezett kreatívhoz képest a háló valódi látványa némileg opálosabb és fakóbb hatást kelt mint a monitoron megtekinthető nézőkép vagy éppen a lakkozott felületű kiadvány. Ez a háló anyagából és a nyomat méretéből adódik. Kellő távolságból a hatás közterületen így is kellően kirívó.

További reklámháló referenciák

3 dimenzós kreatív feladatok megvalósítása során gipszből és műanyagból készülnek geometriák a reklámháló kiegészítéseként.

3D kreatív tervezéssel és médiatervezéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink megkeresik az Önnek megfelelő helyszínt.

Információt a gyártásról vagy megrendelésről az alábbi számon és e-mailon kaphat. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tel.: (06 1) 225-7501
Mobil: (06-70) 622-6222

E-mail: info@horizontprint.hu