Kreatív tervezés

Kreatív tervezés2018-11-12T13:43:05+00:00

Közterületi reklámanyagok kreatív tervezését vállaljuk. Annak keretében logo tervezést, céges arculat koncepciójának kidolgozását és megvalósítását elvégezzük.

Meglevő, vagy a piacra még be nem vezetett termékek értékesítési filozófiájához képi világot, csomagolást tervezünk a gyártó vagy forgalmazó elképzelései alapján vagy vele egyeztetve.

Az elvárások alapján meghatározott marketing üzenet a megrendelő szóbeli vagy írásbeli beszámolója alapján fogalmazzuk meg. A kreatív grafikai tervezése ez után történik.

Már kitalált kreatív elemekre vonatkozó saját változatot is készítettünk. A CIB bank 2008 elején történt megbízása alapján a Budapest Széna téri tűzfal tervezését és festését végeztük el.

Céglogó tervezés

A céges embléma napjaink kommunkációs formáinak elsődleges eleme. Az üzleti kommunikáció első felismerhető, a szolgáltatást vagy terméket értékesítő adott társasággal azonosítható jele.

Tervezés során elsődleges szempont a cég tevékenységére utaló képi üzenet kigondolása. A betütípus valamint a színek és nonfiguratív formák összhangja alakítja ki az egyedi jelentéstartalmat, amely idővel a használattal és népszerűséggel “brand”-é alakul.

Információt a gyártásról vagy megrendelésről az alábbi számon és e-mailon kaphat. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tel.: (06 1) 225-7501
Mobil: (06-70) 622-6222

E-mail: info@horizontprint.hu