Molinó, ponyva nyomtatás

Molinó, ponyva nyomtatás2023-04-25T11:55:57+00:00

Hagyományos rögzítésű molinó

Kerítéshez, rácshoz, téglafalba vagy akármilyen falfelületre rögzíthető a kihelyezendő kreatív anyag.

2.700 Ft / nm + Áfától

A molinó szélein elhelyezett rögzítő gyűrűk segítségével kötéllel vagy akár műanyag kötegelővel is kifeszíthető. Az anyag széleit szükség szerint megerősítjük ha méreténél fogva idővel a begyűrődése várható.

Drótkeretes rögzítésű molinó

A szélsőséges körülményeknek kitett helyszíneken úgynevezett drótkeretes rögzítési megoldást használunk.

2.700 Ft / nm + Áfától

Erre akkor van szükség ha a molinó a rögzítési ponttól távol van és a szél állandóan mozgásban tartja, vagy amúgy nincs megfelelő kikötési pont. Ilyenkor a drótkeret biztosítja a feszes stabil vázat a tartósság eléréséhez.

Sign Comp kivitelű molinó

SignComp kivitelű molinó feszítőkeretek extrudált alumínium profilok és kiegészítő elemekkel történő reklám kihelyezést jelent. A feszítő rendszer előnye, hogy nem látható a feszítés, ötletes pattintható, takaróval a rendszer szilárd és igényes lesz.

2.700 Ft / nm + Áfától

A keretet az adott fogadó épülethez megfelelően nagyfejű popszegeccsel vagy menetes szárak beragasztásával rögzítjük, a ponyvát (Ecofrontlit 450 g /nm) tuskóval feszítjük, utána jön rá a takaróléc, amely a tartását és szépségét biztosítja. Ez a molinó megjelenés jóval rendezettebb és a környezetbe harmonikusabban illeszkedő látványt nyújt. Exkluzív helyszínek, ipari parkok, gyárak, irodaházak, szállodák, parkok média felületei.

Miederhoff kivitelű molinó

Ennél a megoldásnál is esztétikusan rejtve van a feszítés a széleken. Körben alumínium síneket helyezünk a felületre, melybe egy gumi kéderrel ellátott ponyva vagy háló kerülhet.

2.700 Ft / nm + Áfától

Minden irányban szépen feszíthető, akár épület formáját is tudja követni így a kreatív. Az alumínium profilok méretre vághatóak.

Egyedi megoldások

Ipari területen megvalósított takaró funkciót ellátó kratív anyag kihelyezése molinó formájában. Rögzítése teljesen egyedi és a helyszín által megszabott feltételek mellett helyszíni felmérés során kialakított módszer szerinti.

Szerelése alpin technikával történik.

Információt a gyártásról vagy megrendelésről az alábbi számon és e-mailon kaphat. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tel.: (06 1) 225-7501
Mobil: (06-70) 622-6222

E-mail: info@horizontprint.hu